Hallgatók a Közösség Szolgálatában

A nagy összecsapás - első felvonás

2016. április 12. - Várkonyi Dana

A HaKöSz ebben az évben nem csak projektjei kapcsán hoz sok újítást, de a belső működésben is egyre izgalmasabb programok színesítik a tagok mindennapjait. Egy ilyen kezdeményezés eredménye az új programsorozatunk: a Projektek Harca is. Ennek keretei között minden projekt megmutatja magát a többi tagnak és egy szórakoztató program során lehetősége nyílik mindenkinek minél jobban megismernie az adott projektet. 

Így történt ez április 7-én is, amikor elsőként az Impulzus projekt által szervezett estén vehettek részt tagjaink. A program célja egyszerű volt: hozzuk közelebb mindenkihez céljainkat, adjunk választ a miértekre és közben együnk, igyunk és plankeljünk. 

A hangulatot ehhez hasonló aranyos állatos videókkal alapoztuk meg, azért, hogy bemutassuk, hogy az összes állat egy okos, érző lény és semmi nem ad okot arra, hogy megkülönböztessük őket. Miután mindenki megérkezett, bele is kezdtünk a nagy sushi készítésbe. Választásunk nem csak az étel különlegessége miatt esett erre a japán ételre, de azért is, hogy megmutassuk, nem csak zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk! Sokan még sosem kóstolták, nemhogy maguk készítették volna a finomságokat, ennek ellenére gyönyörű kreációk készültek, ahogy azt az alábbi képen láthatjátok.

12991784_1078179682205382_1256238262_o.jpg

Amint elkészültek a sushitekercsek, kezdetét vette a plank bajnokság, amit a folyosón rendeztünk meg. Mindenki nagyon erős és kitartó volt, a végére mégis egy valaki maradt csak “talpon”.


“Miért plankeltünk?” merülhet fel sokakban a kérdés teljesen jogosan. A vegánság egyik legnagyobb tévhitének eloszlatása céljából, miszerint akik nem esznek húst, gyengék és puhányok! A verseny végére bent maradt vegánok aránya pedig rögtön kézzelfoghatóan cáfolta is ezt a gondolatot. 

12962613_1078179672205383_1054924864_o.jpg

A győztes kihirdetése után megkezdődött a falatozás, miközben egy videót néztünk meg a húsevés mögött álló ideológiáról. Egy eszmecsere után heves habverésbe kezdtek tagjaink és egy finom piskóta elfogyasztásával zártuk az estét, mely természetesen szintén egy szuper, állati eredetű termékektől mentes recept alapján készült. 

Reméljük, hogy mindenki legalább olyan jól érezte magát, mint az Impulzus tagjai és izgatottan várjuk a harc folytatását!

 Várkonyi Dana 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hakosz.blog.hu/api/trackback/id/tr748587974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása